Humorens kunst – til latter og utvikling

humorenskunst

Boka, skrevet av Audun Stølås, har som mål å bevisstgjøre deg på de mange mulighetene humoren har til å gi deg en gladere og morsommere hverdag. Boken inneholder øvelser som du kan utføre for å styrke din sans for humor.

Ofte viser det seg at forskjellen på en god og en dårlig dag kan bli avgjort av svært små marginer. Kunsten er å la humoren blomstre på de vanskelige hverdagene. Tenk deg hvordan din hverdag og din arbeidsplass ville kunne oppleves hvis det var litt mer av vennligsinnet og støttende humor! Denne lille boken vil bevisstgjøre deg på de mange mulighetene humoren har til å gi deg en gladere og morsommere hverdag. Den vil ikke minst inspirere deg til å gjøre deg kjent med din sans for humor og ta den i bruk gjennom latter og lek. Nye perspektiver vil kunne avbalansere dagliglivets fortredeligheter. Boken inneholder en rekke øvelser som du kan utføre for å styrke din sans for humor.

Presseomtale:
Under tittelen ”Latterleg god” omtaler Bygdanytt boken slik: ”Informativ, praktiskt(!) og morosam, vert den ein god vegvisar for eigenutvikling på dette, for mange, vanskelege feltet”. ”Morosam lesing er det og”. ”Og apropos humor som medisin: Det kunne kan hende vera ein ide å få boka på resept?”, skriv Bygdanytt.
”Seriøs trening i humor” er tittelen på Aftenpostens omtale av boken. ”Gøy lærebok” er en annen betegnelse” avisen gir.
Jeg tror at vi i Norge har et underskudd av humor. Det er så visst ikke på dette området nordmenn har hentet hjem sine største internasjonale seire, uttaler forfatteren til Aftenposten.

Kr. 98 Portofritt i Norge.

Bestill ved å sende en epost med navn, adresse, telefonnummer og antall ekemplarer til

audun3149@gmail.com

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s